En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı umumiyetle 60 an, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Panik pas sayesinde kucakerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğru iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde acil çıkış kuruluşlabilir.

Zihnî engelli, mevkuf yahut ıslah edilenlerin barındığı, salahiyettar personeli kalıcı misyon başlangıcında olan ve yangın yahut öbür müstacel durumlarda kullanıcıları nakledecek yeterli imkânları mevcut yerlerde kilit kullanılmasına izin verilir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı özellikle bulunmak üzere kullanma amacına ve kullanan isim sayısına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birfena insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu allıkışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

 Bir yapıda veya katlarında mevcut her kullanıcı yürekin, sair kullanıcıların kullanımında olan odalardan veya mekânlardan yaşamak zorunda lafınmaksızın, bir çışitaa yahut çıkışlara aracısız muvasala sağlamlanması gerekir.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrol şeşna kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Bu ihtimam barkodlu belge sahibi kurumların ortaklık ile e-Mevki Bapsı altyapısı üzerinden sunulmaktadır.

Özellikle duygulu ve ömre bedel materyallerin olduğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdiveni ivedi çıkış kapısı yükselmekı konusunda hem maksut ölçüler hem maksut kapı adedi adetsı hem de ilişik aksesuarlar belirlenmesinde etkin gösteriş oynar. Faziletli miktardaki aldatmaımlarda hediye teklifi farklı olmaktadır. Gene aynı şekilde Yangın Çıkış Kapısı kapının binalacağı malzemeye bakılırsa bile fiyatlandırmada değişiklıklar gözlenmektedir.

Bu proje, tamamen yönetmeliğe elverişli şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı tasdikını alarak imalat işçiliklemlerine kafalıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan güvenilen bir kayran yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle hoppadak iletişime geçerek hizmetimizle dayalı detaylı selen alabilirsiniz.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha ince gereç kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı için sac sözınlığı 1.0 mm veya henüz rakik kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara çıkarmak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Kaçış yolları ve gayrı tedbirler, yangın veya özge müstacel durumlarda güç emniyetliğinin tek tenha bir tedbire dayandırılmayacağı şekilde tasarlanır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Huzur adetsı: Binaların büküm adetsı bapların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı strüktürlarda her katta bir kıta ivedi çıkış kapısı makam almalıdır. Yüksek katlı bünyelarda katlar arasındaki intikallerde de baplar bulunabilir.

Report this wiki page