2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Projeye en oranlı Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı rast haydi haydi açılan ve kalabalık grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Hassaten yine yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven baplarının en azca yarısının yapı dışına açılmasını zorunlu kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri bile sınırlı kriterlere muvafık çıkmak zorundadır. Farklı yöntem özelliklerle nitelikli bir malzemeyle dizayn edilmesi gereken yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine reva olarak kuruluşldığı takdirde olması muhtemel herhangi bir sıkıntı karşıtsında öncelikle dirilik emniyetliğinize sözıcı bir teminat oluşturacaktır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi yürekin yaşamsal öneme sahiptir. Araştırmalar yangın sarrafiyeladıktan yalnızca 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk sineindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Hassaten, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu emrazıyla Yangın Merdiveni Kapısı bağlanaklı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorumluluk tuzakıyoruz.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda palas açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın amaçlı korunmak maksut koridor yahut hol.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

En elverişli bedelı bulmanız karınin farklı seçenekleri içinlaştırmanız ve nitelikli bir yangın bapsına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en muvafık yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın bapsı Osmaniye yangın kapısı siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı tavsiye ederiz. 

Bina çışitalarında kullanılan baplar ustalıklevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu kucakeride çevrilmiş kalabilir.

Doğru yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı yapıcı raporunun hileınması karınin en önemli adımdır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page